Zeilen met een schipper van Zeilvloot Monnickendam

Zeilen met een schipper van Zeilvloot Monnickendam

Zeilen met een schipper

Tijdens het zeilen met een schip en schipper van Zeilvloot Monnickendam kun je helemaal ontspannen. Jij kunt lekker uitwaaien, terwijl de schipper de zeilen bijzet. Lijkt het je leuk om ook zelf actief mee te zeilen? Dat is vaak ook mogelijk – de schipper vindt het leuk om je enkele kneepjes van het vak te leren!

Zeilarrangementen

Lijkt het je wat om een dagje, een weekend, of misschien zelfs een week met een schipper te gaan zeilen? Kijk dan op onze arrangementenpagina! Zeilvloot Monnickendam biedt verschillende arrangementen aan, waarbij je kunt zeilen met een schipper. Bij elk van de arrangementen staat aangegeven op welke schepen dit arrangement beschikbaar is. Zo kun je kiezen voor een arrangement en een schip dat aansluit bij je wensen.

Zeilen voor elke groepsgrootte

Zeilvloot Monnickendam beschikt over een groot aantal authentieke zeilschepen. De schepen zijn divers in grootte en capaciteit – het ene schip is geschikt voor een klein gezelschap van maximaal twaalf personen, terwijl je op het andere schip met gemak met tientallen mensen kunt zeilen. Wat de schepen allemaal gemeen hebben is dat ze worden bemand door een schipper met liefde voor het zeilen.

Unieke stijl en sfeer per schip

Omdat elk van de schepen van Zeilvloot Monnickendam een eigen schipper heeft, is er op elk schip een unieke stijl en sfeer. Dit maakt het zeilen met een schipper op elk van de schepen tot een bijzondere ervaring. Bovendien kent de schipper zijn schip op zijn duimpje. Je kunt er daarom op rekenen dat één of meerdere dagen zeilen met een ervaren en gepassioneerde schipper, op het schip van jouw keuze, gegarandeerd een succes wordt!